Aminolabs
Leverancier van oplossingen op basis van aminozuren

Aminolabs ontwikkelt, produceert en verpakt voedingssupplementen. In opdracht van en onder het private label van diverse klanten wereldwijd. De onderneming is opgericht in 1993. In 2008 verhuisde ze naar een hypermoderne vestiging op de Research Campus in Hasselt. Aminolabs is vandaag uitgegroeid tot een referentie in de gezondheidsvoeding voor mens en dier en in de markt van farmaceutische en cosmetische producten. In 2010 steeg de omzet met 28% tot 14 miljoen euro.

www.aminolabs.com

Onzichtbare voedingsstoffen verschijnen als een menselijke figuur opgebouwd uit blauwe moleculen.
Alle wetenschappelijke en industriële spelers voor sportvoeding kwamen in mei samen in Genève voor de wereldbeurs Vita Foods. Exposeontwierp een stand waarmeede gevestigde waarde in de markt monumentaal kon uitpakken.

Aminolabs boost internationale positie

Voor producent van gezondheidsvoeding en sportsupplementen Aminolabs pakten we op vakbeurzen in Genève en Amsterdam uit met een stijlvolle beursstand. Naast een display in een alu kader met het corporate conceptbeeld en de locaties, hadden we enkele expozuilen voorzien voor hun producten en een zithoek met tegen de wand grote verticale led-screens. Boven de stand bouwden we een verlichte bannering met het logo om bezoekers van ver weg naar de Aminolabs stand te lokken.

Services