Watts Insulation
Producent van waterleidingtoebehoren

Watts Industries is een beursgenoteerde multinationale onderneming. Ze ontwikkelt en vervaardigt producten voor verwarming, sanitair, terugstroombeveiliging, instrumentatie en elektronica. Kortom, producten die het comfort en veiligheid van mensen alsook de kwaliteit en bescherming van het water bevorderen. Watts Industries Europe is een organisatie van meer dan 26 ondernemingen, stelt meer dan 2500 medewerkers te werk en commercialiseert wereldwijd meer dan 6000 producten. Watts Industries Belgium commercialiseert in België en Luxemburg alle producten die wereldwijd door de Watts Group vervaardigd worden.

Stomend beeld verwerkt in de stand
De beursstand was ook aanwezig tijdens de Intersolar beurs in München

De reflex van Watts Insulation

Met Microflex en Austroflex beschikt Watts Insulation over twee buissystemen voor het energie-efficiënt transporteren van water. Wij vatten de duurzame kwaliteiten ervan samen in één stomend beeld en verzorgde de opbouw en de inkleding van de standen op de IHS beurs (Frankfurt) en Intersolar (München).

Services

De reflex van Watts insulation

Met Microflex en Austroflex beschikt Watts Insulation over twee buissystemen voor het energie-efficiënt transporteren van water. Om deze producten in de kijker te plaatsen maakten we interactieve POS & display materialen.

Services