Expose behoort tot de D’M&S communicatiegroep. Meer dan standenbouwers, zijn we communicatiespecialisten. Een beursstand is voor ons een volwaardige communicatietool. Je trekt er de aandacht mee van je doelgroepen. Je vertelt hen een verhaal en overtuigt bezoekers met een krachtige boodschap. In woord en beeld. Hello, leads?

Dit is wat je van ons mag verwachten.

Je krijgt een oplossing op jouw maat

We luisteren naar wat jij wil vertellen. Met respect voor je budget werken we vervolgens een voorstel op maat uit. Heb je vragen? Dan kan je altijd terecht bij jouw contactpersoon. Een persoonlijke en snelle service is nu eenmaal ons ding.

Je stand springt eruit… in 3D

Als je wil opvallen, moet je origineel durven zijn. Copy that! Na een creatieve brainstorm stellen we je een standontwerp voor dat visueel – eventueel met concept – en inhoudelijk het verschil maakt. Onze 3D presentatie geeft je meteen al een goed beeld.

Je geniet een all-in standbouw service

Ook na de ontwerpfase krijg je een totaalservice. We verzorgen elk aspect van de standbouw. Jij hoeft je echt om niets zorgen te maken. Check it:

  • Oplevering van je stand door een Expose medewerker
  • Transport van alle onderdelen (binnen Europa)
  • Correcte én nette opbouw & afbraak, met coördinatie ter plaatse
  • Optioneel: onderhoud, opkuis en technische permanentie tijdens de beurs
  • Opslag van je stand na gebruik is mogelijk

Je stand zit technisch perfect in elkaar

Groot of klein. Eenvoudig of complex. We bouwen je stand met een modulair systeem van lichtgewicht aluminium profielen. Dat combineren we met textielframes, displays, lichtbakken, bedrukte panelen, houten elementen … Alles wat nodig is van je stand een sprankelend visueel geheel te maken.