Wil je deelnemen aan een beurs? Zorg dan dat je beursstand opvalt tussen al die andere exposanten. Hoe je dat doet? Hoe je bezoekers naar jouw stand trekt met het oog op succesvolle lead generation? We vertellen het je graag.

Met meer dan 35 jaar ervaring in standenbouw, beurs- en winkelinrichting neemt Expose je volledige project in handen:

Standconcepten op maat

Hoe trek je de aandacht op een (vak)beurs, congres of tentoonstelling, in een shop-in-shop, tijdens een opendeurdag of een ander evenement? Hoe communiceer je je corporate boodschap in een concrete fysieke ruimte? Dit is ons antwoord:

  • Creatieve & communicatieve stands
  • In 3D ontworpen en voorzien van alle decoratie: muurposters, wand-, raam- en vloerstickers, displays, interactieve zuilen, videowalls …
  • Op maat gemaakt in onze in-house schrijnwerkerij
  • Voor elk budget
  • Stevige modulaire aluminium structuur
  • Snelle op- en afbouw

Waarom modulaire standenbouw?

Is ook in jouw organisatie tijd geld en duurzaamheid prioriteit? Kies dan voor een modulaire beursstand in lichtgewicht aluminium frames. Die is snel op te bouwen, makkelijk af te breken en perfect opnieuw te gebruiken.

Creatief kun je er bovendien alle kanten mee uit. En dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht zijn de profielen en panelen ook makkelijk te vervoeren en houd je je logistieke kosten onder controle.

Logistieke service inbegrepen

Wil je je stand geleverd en opgebouwd zien in Brussel, Parijs of Milaan? Wij zorgen dat al het materiaal op tijd van beurs naar beurs geraakt en je stand mooi opgesteld en weer afgebroken wordt. Heb je zelf geen plaats om alles na gebruik op te slaan, dan bewaren wij alles voor jou in ons depot. Ook logistiek hoef je je dus geen zorgen te maken.